30-09-08

Behandeling Cellulitis : LPG

Deze intensieve dieptemassage herstructureert het bindweefsel, stimuleert de bloedsomloop en het lymfestelsel en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het maakt uw huid terug veerkrachtig, glad en sterk én de cellulite is vrijwel verdwenen. Endermologie is eveneens doeltreffend bij zware benen en huidverslapping m.a.w hét anti-aging middel bij uitstek voor uw huid. Bovendien is de behandeling pijnloos en uiterst relaxerend terwijl u moeiteloos centimeters verliest op de plaatsen die u wil.

LPGLPG Endermologie Cellu M6 is momenteel de beste anti-cellulitis behandeling. Het is een techniek die ontstond in 1986. Erkende specialisten over de hele wereld met inbegrip van onderzoekers van befaamde universiteiten (UCLA, Vanderbilt...) doen reeds geruime tijd onderzoek en bevestigen de goede resultaten van de LPG Endermologie techniek.
Met deze techniek kan men cellulitis overwinnen en het lichaam op een doeltreffende manier en zonder gevaar weer in goede vorm krijgen.

Endermologie is een niet operatieve methode om van je cellulite af te komen. Een behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur, die een huidplooi pakt. Het apparaat, voorzien van een behandelkop, bewerkt vervolgens je huidplooien met in- en uitrollende bewegingen. Hierdoor worden de elementen die de bloedvaten verstoppen ontmanteld. Door middel van deze huidgymnastiek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel nieuwe stimulansen geeft en de afvoer van toxinen bevordert, brengt endermologie een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt het de huid gezond en sterk.
Resultaat: een slanker, mooier gevormd lichaam, een veerkrachtige stevige huid en de cellulitis die vrijwel verdwenen is. En dat alles dankzij een volkomen natuurlijke non-invasieve methode, die een aangenaam en ontspannen gevoel geeft.
Immers, één van de sterkste punten van endermologie is dat het volkomen ongevaarlijk is.

De endermologie techniek is niet pijnlijk. Voor de behandeling is geen medische ingreep vereist en er komen geen chemische stoffen aan te pas. Het gaat alleen om het herstellen en activeren van de organische functies. Endermologie is een goede toevoeging bij liposculptuur gezien het postoperatieve zwellingen van de weefsels tegengaat en het effect van liposculptuur sneller laat zien.

Het resultaat is dat de huid soepeler en gladder gaat aanvoelen. Huid en onderhuid krijgen weer een gezonde structuur, gaan er beter uitzien en voelen zachter aan. Een bijkomend voordeel van de behandeling is, dat ook andere klachten kunnen verdwijnen gezien van origine endermologie werd gebruikt in de medische wereld. Het is ontstaan in Frankrijk, waar het in eerste instantie werd gebruikt voor verbetering van brandwonden. Endermologie kan tevens effectief hebben bij volgende aandoeningen:

        • Cellulite, sinaasappelhuid
        • Rijbroek
        • Huidverslapping
        • Voor/na liposuctie
        • Voor een betere verdeling van vetten
        • Centimeterverlies
        • Ter ondersteuning van een dieet
        • Huidveroudering (versteviging)
        • Vermoeiende benen en opgezette voeten
        • Weefselverhardingen
        • Bloed- en lymfecirculatiestoornissen
        • Lymfoedeem
        • Verslapte huid na zwangerschap
        • Verkleefd weefsel (littekens…)

Na 6 tot 8 behandelingen worden reeds verbeteringen ervaren. Het resultaat blijft een half jaar tot enkele jaren zichtbaar zonder nabehandelingen. Met onderhoudsbehandelingen van één maal per maand kan U deze periode opmerkelijk verlengen. Nicotine en cafeïne geven echter een negatieve invloed op de cellulitis. Door deze twee producten worden de afvalstoffen niet goed afgebroken. De periode waarin het resultaat blijft is dan voor een belangrijk deel afhankelijk van uzelf. Uw levenswijze en -stijl zijn namelijk zeer bepalend. Het is wel bewezen dat de effecten minstens een half jaar tot een paar jaar zichtbaar blijven. Met een onderhoudsbehandeling van één keer per maand kan dat effect merkelijk verlengd worden.
Aangezien zowel de huid en het onderliggende weefsel worden geactiveerd, krijgt cellulite na de behandelingen nauwelijks kans om terug te komen. Uiteraard geldt hierbij wel dat omvang en gewicht niet sterk mogen toenemen. Hoe dan ook is een gezonde huid het resultaat.

Endermologie is niet bedoeld om af te vallen, maar in samenwerking met een gezond eet- en leefpatroon is dit veelal wel het geval. Bij iedereen vindt figuurcorrectie plaats en centimeterverlies.

Voor de eigenlijke behandeling wordt je algemene gezondheidstoestand overlopen en wordt een figuuranalyse uitgevoerd door onze schoonheidsspecialiste. Daardoor kan men gericht kiezen voor een programma dat op uw lichaam is afgesteld. Tijdens de behandeling draag je een maillot, dit is een soort nylon pak, dat het gehele lichaam bedekt. Hierdoor is een betere geleiding van de behandelkop mogelijk. Bovendien is de behandeling door het dragen van de maillot heel hygiënisch en comfortabel. Na afloop van een behandeling is het belangrijk om veel water te drinken, zodat alle afvalstoffen afgevoerd worden.

 

Bron: Biopodo.be

Gepost in Behandeling | Tags: cellulitis, lpg, endermologie | |  Print

Commentaren

Hmm Stop toch met al die nonsens. Er is maar 1 remedie tegen cellulitis: veel water drinken + gezonde voeding + veel sporten (iets wat jan modaal niet wil doen, want daar moet ie zelf actief voor zijn en tegenwoordig is dat teveel gevraagd en een meer dan passief leven)en dan nog... als men als vrouw cellulitis in de genen heeft, dan is dit zelfs bij magere vrouwen op te merken. Al die wonderapparaten en zalfkes en crèmekes zijn gewoon puur bedrog en kunnen een genetische voorbestemdheid niet verbergen. Maar ja, dat laatste is vaak iets wat een gewone mens wil, (on)bewust bedrogen worden zolang men maar zelf nikske moet doen en alles kan laten doen zij het door een andere mens of door een machine. Sick society...

Gepost door: Ikke | 30-09-08

LPG @ Ikke: LPG is een effectieve behandeling en wordt door vescheidene kinesisten gebruikt.

Gepost door: Kristof | 01-10-08

Ik blijf erbij dat een LPG door vele kinesisten gebruikt wordt, betekent niet dat het effectief werkt. Snel en gemakkelijk geld verdienen, dat wel maar bij de werking heb ik, zoals in mijn vorige reactie, de grootste vraagtekens. Net zomin als dat ik door een 3x-wekelijkse 10 minuten durend powerplate-schudden een lijf als Schwarzenegger krijg. En dat is weer zo'n rage, die "astronautentraining" (onder het mom van "het komt van de nasa, is duur, dus moet het wel goed zijn"). Verder vind ik jou weblog erg interessant (ik wil niet enkel kritiseren) maar dat met die LPG vind ik er compleet naast. EN dit is gewoon een persoonlijke mening (en ja, ik ben ook een kinesist) en dus zeker niet de enige echte waarheid.

Gepost door: Ikke opnieuw | 13-10-08

Deels mee eens LPG werkt, maar er zijn meerdere elementen nodig, zoals inderdaad, water drinken, sporten en gezonde voeding. Massages helpen ook is mijn ervaring.

Gepost door: Gwen Bal | 08-06-10

De commentaren zijn gesloten.